Πιλοτική λειτουργία

26450 23272

Ξεκινά η online κράτηση θέσης ελλιμενισμού στα λιμάνια Λευκάδας και Νυδριού

Αναρτήθηκε στις 8 Αυγούστου, 2022, στην κατηγορία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, στην προσπάθειά του να βελτιώσει τη λειτουργία των λιμανιών αρμοδιότητάς του, έχει τοποθετήσει αισθητήρες στα λιμάνια Λευκάδας και Νυδριού, σε συνεργασία με την SammYacht, που σε πραγματικό χρόνο δίνουν την εικόνα των λιμανιών. Το προηγούμενο καλοκαίρι έγινε δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος και φέτος, σε ολοκληρωμένη μορφή, τίθεται σε λειτουργία.


Επίσης από σήμερα ξεκινά η υλοποίηση της online δυνατότητας κράτησης θέσης ελλιμενισμού στα λιμάνια Λευκάδας και Νυδριού, σε συνεργασία με τη sammyacht.com. Η κράτηση θέσης ελλιμενισμού αφορά σε σκάφη με μήκος τουλάχιστον 20 μ. και αρχικά θα εφαρμοσθεί στο λιμάνι Λευκάδας και πολύ σύντομα και στο λιμάνι Νυδριού. Οι θέσεις για τις οποίες μπορεί να γίνει κράτηση είναι 8 στο λιμάνι Λευκάδας και 6 στο λιμάνι Νυδριού.


Η πρόσβαση στην εφαρμογή κράτησης θέσης ελλιμενισμού γίνεται είτε μέσω του site του Δ.Λ.Τ. Λευκάδας www.lefkadaports.gr είτε απευθείας από το site sammyacht.com επιλέγοντας το λιμάνι Λευκάδας ή το λιμάνι Νυδριού.